Circuit: Beijing – Suzhou – Wuzhen – Hangzhou – Shanghai

Suzhou, China

Suzhou, China

Ziua 1: BUCURESTI – BEIJING

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 12:30 pentru imbarcare pe cursa internationala cu destinatia Beijing a compamiei KLM AIR FRANCE. Decolare la ora 14:40. Schimbarea cursei la Amsterdam.

Ziua 2: BEIJING

Sosire la Beijing la ora 09:50 dimineata. Transfer in oras. Dupa pranz (inclus), vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Cazare la hotel 3* si cina la un restaurant local.

marele_zid_chinezesc1

Ziua 3: BEIJING

Dupa micul dejun, incepem o excursie de o zi, care va incepe cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonné-uri, urmat de pranz. In partea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte Imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Daca timpul permite, vom incheia excursia cu o vizita la un centru de medicina traditionala tibetana.Cina va fi servita la un restaurant local. Cazare in Beijing, hotel 3*.

Ziua 4: BEIJING – SUZHOU

Mic dejun. Vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), a Pietei Tian’anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national – si a Palatului de Vara; acesta din urma, incarcat de o istorie de 800 de ani, adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Excursia de azi se va incheia cu vizitarea unui atelier de prelucrare a perlelor originale. Cina la restaurant, plecare cu trenul spre Suzhou (cuseta de dormit pentru patru persoane).

Ziua 5: SUZHOU

Sosire la Suzhou, oras situat in delta raului Yangtze, leagan al culturii WU. Mic dejun. Dupa vizitarea uneia dintre cele mai reprezentative gradini (Humble Adimistrator’s Garden – Zhuozhengyuan), se va servi pranzul la un restaurant local. Ziua continua cu vizitarea Gradinilor “Master of the Net“, plimbare cu barca pe unul din canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii. Cina la restaurant local. Cazare in Suzhou, la hotel 3*.

Ziua 6: SUZHOU – WUZHEN – HANGZHOU

Dupa micul dejun, plecare cu autocarul spre Wuzhen. Sosire si tur panoramic de oras in Wuzhen. Vom admira casele construite de-a lungul canalelor care traverseaza orasul si pravaliile vechi, ramase neschimbate de sute de ani. Dupa servirea pranzului, plecare spre Hangzhou. Cina la restaurant local si cazare in Hangzhou, hotel 3*.

Ziua 7: HANGZHOU – SHANGHAI

Mic dejun, scurta plimbare cu barca pe West Lake (Lacul de Vest), urmata de vizitarea unei plantatii de ceai si participare la ceremonia servirii ceaiului. Dupa pranz vom vizita templul Lingyin, fara indoiala una dintre atractiile de exceptie ale provinciei si unul din cele mai renumite temple buddhiste din China, declarat monument national ocrotit in anul 1961. Vizita continua cu Pagoda Celor 6 Armonii. Plecare cu autocarul spre Shanghai. Cina si cazare in Shanghai.

shanghai1

Ziua 8: SHANGHAI

Dupa micul dejun, tur de oras in Shanghai, oras cosmopolit care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Vizita va cuprinde: Gradinile Yuyuan, apoi pranz, dupa care continuam cu orasul vechi, strada Nanjing (principala artera comerciala) si Promenada Bund – veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Cina si cazare in Shanghai, hotel 3*.

Ziua 9: SHANGHAI – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Shanghai. Decolarea cursei este prevazuta pentru ora 12:50. Schimbarea cursei la Amsterdam. Sosirea la Bucuresti la ora 00:25.

TARIF/ PLECARI: 12.10, 12.11: 890 eur + 390 lei/ pers/ loc in camera dubla/ sejur 9 zile (7 nopti) cu pensiune completa

Servicii incluse:

- transport cu avionul, compania KLM AIR FRANCE Bucuresti – Beijing si Shanghai – Bucuresti
- 1 noapte transport cu trenul vagon de dormit (cuseta de 4 persoane)
- 6 nopti cazare la hoteluri de 3*: 2 nopti Beijing, 1 noapte Suzhou, 1 noapte Hangzhou, 2 nopti Shanghai
- pensiune completa (preparatele servite la mesele principale au specific chinezesc)
- transport cu autocar local pe circuit
- vizite si intrari la obiectivele turistice
- ghid local
- insotitor roman de grup

Servicii neincluse:

- taxele de aeroport = 340 EURO – pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu o saptamana inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor
- taxa de viza si procesare acte = 70 EURO
- bacsis pentru soferi si ghizi locali = 25 USD, se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in China
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice)

Conditii: GRUP MINIM: 30 PERSOANE. Pentru grup de 21-29 persoane se percepe un supliment de 35 euro/persoana. Pentru grup de 16-20 persoane se percepe un supliment de 55 euro/persoana.
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 4 saptamani inaintea plecarii
CONDITII DE INSCRIERE/ RETRAGERE: conform Contractului de Prestari Servicii care va fi semnat la inscriere.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.amatravel.ro.

Adauga un comentariu la articolul: "Circuit: Beijing – Suzhou – Wuzhen – Hangzhou – Shanghai"