Circuit: Bucuresti – Londra – Oxford – Stratford – Upon – Avon – Bath – Stonehenge – Londra – Bucuresti

Parlament1
Ziua 1

Intalnire la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup la ora 06:30 (sau 08:00, in functie de compania aeriana) pentru imbarcare pe cursa BRITISH AIRWAYS sau TAROM, cu destinatia Londra. Sosire la Londra iar apoi transfer la hotel 3*, predarea bagajelor si timp liber pana la ora 14:00, cand se va efectua cazarea (vizite optionale propuse de insotitorul de grup, in functie de disponibilitatile de la fata locului). Dupa amiaza timp liber pentru plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street.

Ziua 2

Mic dejun. Astazi vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative cladiri ale sale, in cadrul unui tur de oras de o jumatate de zi, cu autocar si ghid local: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului – London Eye, Catedrala Westminster Abbey (exterior), Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace. Seara, plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden. Cazare.

warwick3

Ziua 3

Mic dejun. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Ofxord, Stratford-upon-Avon si Castelul Warwick cu ghid local si autocar. Cazare.

stone1Ziua 4: Mic dejun. Zi libera. Optional excursie la Bath cu binecunoscutele bai romane, la Catedrala Salisbury si apoi la monumentul neolitic de la Stonehenge. Excursia dureaza o zi, in pret sunt incluse intrarile la obiectivele turistice, ghid local si autocar. Cazare.

Ziua 5

Mic dejun. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiza doritorii vor vizita British Museum, de asemenea cu insotitorul de grup (nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati). Cazare.

Ziua 6

Mic dejun.Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa BRITISH AIRWAYS sau TAROM cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Otopeni in cursul dupa – amiezii.

TARIF/ PLECARE: 5.11: 495 eur + 290 lei/ pers/ loc in camera dubla/ sejur 6 zile (5 nopti)

Servicii incluse:
- transport avion Bucuresti – Londra si retur
- transferuri aeroport – hotel – aeroport
- cazare 5 nopti in Londra, la hotel 3*
- mic dejun continental
- tur panoramic de oras de o jumatate de zi cu ghid local
- insotitor roman de grup

Servicii neincluse:
- taxele de aeroport – 118 EURO
- excursiile optionale
- bacsisuri pentru soferi si ghizi locali
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu Contractul de comercializare a serviciilor turistice)

Acte necesare:

- pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate valabila.

Conditii:

CONDITII DE INSCRIERE/ RETRAGERE: conform contractului de prestari servicii care va fi semnat la inscriere
ACTE NECESARE: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate valabila
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE : 4 saptamani inaintea inceperii excursiei

Pentru mai multe detalii, click aici.

Un comentariu la "Circuit: Bucuresti – Londra – Oxford – Stratford – Upon – Avon – Bath – Stonehenge – Londra – Bucuresti":

  1. Pingback: Top Ten London with Kids : Parents Hut « The Buzz