Dubai Shopping Festival 2010

Despre Dubai Shopping Festival Februarie 2010

Privit la inceput ca un paradis al milionarilor, in ultima vreme Dubaiul a atras din ce in ce mai multi turisti, gratie diversitatii sale. Pentru multi este o destinatie exotica de vara. Pe de alta parte, daca vrei sa-ti petreci concediul de iarna intr-o zona cu o clima subtropicala, Dubaiul este alegerea perfecta. Perioada indicata pentru turisti se intinde din noiembrie in martie.

Insa poate cea mai mare atractie a Dubaiului o reprezinta sesiunile de cumparaturi fara taxe. Dubai Shopping Festival (DSF), cunoscut in lumea araba ca Layali Dubai, a fost initiat in 1996 de catre guvern. La inceput avea ca scop promovarea comerciala. Astazi Dubai Shopping Festival este un centru cultural, de shopping si de entertainment care atrage oameni din lumea intreaga. In aceasta iarna ai ocazia sa participi la Festivalul de Shopping care se desfasoara intre 24 ianuarie si 24 februarie. Exista deja oferte la agentiile de turism special concepute pentru acest eveniment.

Desi este oricum considerat paradisul cumparaturilor pe tot parcursul anului, Dubaiul devine in iarna destinatia internationala numarul 1 pentru shopping. Orasul ofera cele mai bune branduri din lume la preturile cele mai mici. Aduna laolalta pietele de textile si de mirodenii, faimoasele souk-uri, peste 400 de magazine de bijuterii, 2 piete de produse electronice si peste 25 mall-uri de talie internationala. Unele dintre cele mai importante centre comerciale sunt Al Khaleej Centre, Al Rais Centre, Bur Juman Centre, Lamcy Plaza, Wafi Plaza, Holiday Centre, Mazaya Centre, Jumeira Plaza, Jumeira Centre. Merita sa mergi pentru ca editia din anul acesta cuprinde mai mult de 100 de evenimente pline de culoare. Acestea aduc consumatorilor oportunitati foarte diversificate de shopping, entertainment si reduceri cu adevarat spectaculoase. Cei cu adevarat pasionati de shopping isi vor putea satisface aceasta placere si dupa caderea noptii, in Night Souk. Magazinele raman deschise pana tarziu.

Sub logo-ul ‘One Family, One World, One Festival’, Dubaiul pregateste promotii, vanzari si discount-uri de pana la 75% pentru produse ale unor branduri internationale. La concursurile organizate in cadrul festivalului se pun la bataie premii care ajung la 1 milion de euro pe zi pentru norocosul castigator. Atractiile anului merg de la tone de mancare din toate regiunile globului, pana la mini ferme de animale si spectacole in aer liber. Si daca aceste motive nu sunt suficiente, trebuie sa stii ca festivalul a ajuns sa aduca profituri de 1 bilion si jumatate de euro din vanzari. Chiar si cei mai carora nu le plac cumparaturile sunt sedusi de toate evenimentele care au loc spre distractia spectatorilor.

Pentru cazare in Dubai, click AICI.

Dubai Shopping Festival Februarie 2010 - Dubai, Emiratele Arabe

Dubai Shopping Festival Februarie 2010 - Dubai, Emiratele Arabe

Dubai Shopping Festival Februarie 2010 - Dubai, Emiratele Arabe

Dubai Shopping Festival Februarie 2010 - Dubai, Emiratele Arabe

Adauga un comentariu la articolul: "Dubai Shopping Festival 2010"